Evenemang | Kulturarv Västmanland

Evenemang

Du kan sortera ut de evenemang du är intresserad av genom att välja år, månad, evenemang (typ av evenemang) och kategori (ämne). De evenemang som du själv har laddat upp genom att fylla i formuläret ”Ladda upp evenemang” ovan visas på aktuella ämnessidor i rummet Utforska om du valt en kategori. Anger du en position visas ditt evenemang på den karta som du hittar Kulturarv Västmanlands första sida. Efter godkännande av redaktör publiceras ditt evenemang i listan nedan och blir sökbart på webbplatsen. Det krävs inget konto för att tipsa om ett evenemang. Notera att du enbart får träff på uppladdade evenemang när du väljer att sortera på kategori.

Filter

Våga Leva är ett företag som drivs av Eva Storgaard, som arbetar som medium och healer, tidigare-liv-terapeut och suggestionsterapeut.

Eva Storgaard har tidigare haft flera storseanser tillsammans med Johan Hedvall från Örebro, bl a i Västerås, Enköping och Arboga.

På begäran kommer Eva och Johan att hålla storseans på Mötesplats... Läs mer

2018-04-19

Har du läst någon bok som du vill berätta om? Vill du få boktips? Vi berättar och samtalar om böcker och författare kl 09.00. En morgonstund fylld med litteratur, kaffe/te och mackor. Frukosten kostar 30 kr. Ingen föranmälan.
Arrangör: Surahammars bibliotek.

Övrigt: Inte angivet.

2018-04-20

Västerås Improvisationsteater tar sin första idé och kastar sig ut i vilt improviserade scener. Allt sker i stunden och allt kan hända.

Teatersport - 19 januari 2018
Två lag tävlar i improviserade scener. En kamp på liv och död där publiken ger förutsättningar och även röstar fram det vinnande laget. Varning för skrattkramp.

... Läs mer
2018-04-20

Inför världsbokdagen gör vi pyssel av gamla böcker på barnavdelningen.

Övrigt: Inte angivet.

2018-04-21

Perkele II - Kuvia Suomesta. Perkele II - Bilder från Finland kl 14.00. Entré/Sisäänkäynti 70 kr. Ilmainen linjaauto! Gratis buss! Virsbo 12.45. Ramnäs 13.00. Takaisin/Åter ca 16.40. Elokuvien jälkeen kahvi ja pikkuleipä. Näyttö kirjastosta. Efter filmerna kaffe och kaka. Kannataako Suomessa asua, elää, naida, kuolla? Jörn Donnerin... Läs mer

2018-04-21

Följ med på ett rimmat äventyr med mod, humor och empati, musik och animationer. Kotten älskar livet. Vill klättra, leka på nya platser och upptäcka världen. Men pappa Gran är den ängsligaste förälder som finns. Så en kväll rymmer Kotten. Den natten kom stormen… Från 4 år.

Biljettpris: 75 kr barn och vuxen, 220 kr per familj el grupp (... Läs mer

2018-04-21

Premiär 6 april på Lilla scen

Våren har kommit till en liten stad någonstans i Europa. Invånarna förbereder sig för den årliga blomtraditionen där torget ska täckas av blommor. Välfärden, tryggheten, traditionen och gemenskapen ska firas. Men den morgonen vaknar staden till en katastrof. Alla blommor har brutits av på mitten. I jakt på... Läs mer

2018-04-21

Sagoläsning med rekvisita i Källan kl 10.00. Ingen förbokning.
Arrangör: Surahammars bibliotek.

Övrigt: Inte angivet.

2018-04-24

Möt vänner från hela världen över en enkel fika med trevliga samtal på svenska kl 16.00-18.00. Vi bjuder på fika och ingen föranmälan behövs.
Arrangör: Surahammars bibliotek i samarbete med ABF Kolbäcksdalen.

Övrigt: Inte angivet.

2018-04-25

27 april kl 18!

Hon har ett förflutet som lokal radioröst i Västmanland. Hon har varit utrikeskorrespondent i London och är numera programledare i tv för samhällsprogrammet Agenda. Hon leder dessutom kriminalprogrammet Veckans brott med Leif GW Persson som bisittare. Möt Camilla Kvartoft!

Plats: Lilla scen
Längd: 1 timme och... Läs mer

2018-04-27