Kulturarv Västmanland 1.0 | Kulturarv Västmanland

Kulturarv Västmanland 1.0

Skalbagge.
I första versionen av Kulturarv Västmanland kan det finnas buggar (eng: bug, skalbagge).
Fotograf:
Anette Berglinn.

Vi smyger igång försiktigt och kommer att lansera webbportalen under 2017. Det betyder att vi tillsammans har tid att rätta till funktioner som inte fungerar och innehåll som är felaktigt.

Det finns mängder med funktioner, länkar, fotografier och texter att upptäcka. Vill du veta vad du kan göra på mötesplatsen Kulturarv Västmanland klickar du här!

Hjälp oss att hitta buggar
När du stöter på teknik som inte fungerar, så kallade buggar, skicka in dina synpunkter till oss. Ange sidans webbadress, sidrubrik och problemet för att underlätta vårt felsökningsarbete.

Det bästa du kan göra att använda så många som möjligt av Kulturarv Västmanlands funktioner. Testa att skapa konto, lägga upp en profil, ladda upp material, göra ett diskussionsinlägg, informera om ett projekt eller ett evenemang och leta information via kartan.

Funktioner vi utvecklar
Du hittar mer information om Kulturarv Västmanland under rubriken Om portalen i sidfoten. Vi fortsätter att utveckla funktioner och innehåll på Kulturarv Västmanland:

  • Kartfunktion. Ny karta med ökat antal lager, bättre funktionalitet och mer detaljerad grundkarta infördes i november 2016.

  • Sökfunktion. Förbättrad sökfunktion med kommunernas samlingsförvaltningssystem ska bli sökbara i sökfunktionen (till exempel Digitalt Museum och Sofie).

  • Evenemang. Formulären för ostrukturerad data från importerade flöden ska förbättras.

  • Redaktionella fotografier. Fotografier på redaktionella artikelssidor ska bytas ut från svart-vit till färg i samarbete med bland andra länets kommuner, föreningar, Länsstyrelsen i Västmanlands län och Region Västmanland. Fotografier ska licensieras i system och inbäddat data.

Frågor
Kontakta Västmanlands läns museum,
telefon: 021-39 32 22, e-post: kulturarvvastmanland@regionvastmanland.se

 

 

 

Kalender

mån tis ons tors fre lör sön
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29